Behöver du bli av med bilskrot?

God förmiddag, god förmiddag! En fin torsdag som denna fick jag lite extra energi, jag tänkte använda den energin för att skriva ett inlägg till er. Min tanke är att dagens inlägg kommer handla om företaget B Bil Motor och den hjälpen jag har fått av dem med upphämtning av bilskrot i Västra Götaland.

På min fritid älskar jag att meka med bilar, det är ett intresse som även min son har så vi brukar meka tillsammans när tiden finns. Under den senaste tiden har vi jobbat med att göra om en bil till en a-traktor som han kan köra när han har åldern inne och ett körkort. Vi har verkligen spenderat mycket tid med den, så att den ska bli så fin det bara går att få den. Allt mekande har gjort att vi har lyckats få en hel hög med bilskrot, det är helt enkelt massa delar som vi inte har användning för och liknande. Vi har för tillfället gjort alla de stora förändringarna med bilen och har bara finslipande kvar, därför kände vi att det var lika bra att göra sig av med allt skrot. Det var dock väldigt mycket och dessutom en hel del stora saker som vi inte kunde få med i bilen för att köra till soptippen. Sedan tidigare har jag hört talas om B Bil Motor och att de jobbar med just upphämtning av bilskrot i Västra Götaland, något som passade helt perfekt för oss vid det tillfället. Jag hörde därmed av mig till dem för att se om de kunde hjälpa oss med vårt skrot, vilket de kunde. Jag tycker verkligen att det här är en väldigt smidig tjänst som många kan ta nytta av. De kom kort därefter hem till oss och hämtade upp all bilskrot och körde därefter iväg det, det hade inte kunnat bli smidigare än så. Om jag i framtiden skulle behöva liknande hjälp kommer jag definitivt höra av mig till dem igen, dessutom tycker jag att ni också borde göra det om ni behöver hjälp med upphämtning av bilskrot i Västra Götaland.