Mina förväntningar gentemot healing överträffades

God förmiddag, god förmiddag och varmt välkomna till ett nytt inlägg. Det här inlägget kommer handla om ett företag som hjälpt mig genom healing i Trollhättan med omnejd, de heter Kundaliniyoga Uddevalla.

Jag mådde inte så bra för några månader sedan, det var både fysiskt och psykiskt jag var i obalans. Jag vet inte riktigt vad allt berodde på, den perioden som jag mådde som sämst var en väldigt stressig och händelserik tid. Det hände mycket saker i livet som påverkade mig negativt, efter att det inte gick över valde jag att söka efter hjälp. Jag vände mig till olika läkare och psykologer som försökte hitta problemet och hjälpa mig därifrån, jag kände dock inte att det var lika effektfullt som jag velat så jag sökte mig vidare. Jag hittade då det här företaget och läste om deras tjänster gällande healing i Trollhättan, det var något som fångade mitt intresse direkt. Jag läste på lite kring ämnet och tog även direkt kontakt med företaget för att se om det kunde fungera för min situation. Efter all information jag fått valde jag att ge det ett försök, jag gick dit för en behandling. Mina förväntningar överträffades verkligen, jag var inställd på att det inte skulle fungera men jag blev positivt överraskad. När jag gick därifrån kände jag ett otroligt lugn i hela kroppen, ett lugn som jag inte känt på flera veckor. Det kändes som att allt trassel i mitt huvud hade retts ut, det gjorde att jag kunde tänka klart. När det hade gått en vecka sedan min healing i Trollhättan kände jag verkligen hur mycket bättre jag kände mig både psykiskt och fysiskt, jag hade äntligen hittat något som hjälpte mig på vägen till att må bra igen.